18 december 2009

ÖgongodisAh, tänk hur fantastiskt trevligt det skulle vara med mörka chokladpraliner inne i glaskupan på Serholt-fatet uppe till vänster! Lussekatter, pepparkakor och juläpplen skulle ju dessutom, på tal om trevligheter, passa alldeles ypperligt på våningsfatet uppe till höger (från Madam Stoltz) liksom gröna kulor i skålen på fot längst ner till vänster (från Serholt). Om man är begåvad med god fantasi och en evig snålhet så har man inga som helst problem med att föreställa sig det hela... Gröna kulor i glaskupan skulle, som ni ser, förstås inte vara något problem heller :)

5 kommentarer:

 1. man blir så snål att man nästan kommer å hämtar glaskupan, å fyller den med något gott! :-) h:johanna

  SvaraRadera
 2. Oj, oj så fina saker! Jag har nog inte heller några problem med att föreställa mig vilka läckerheter man kunde duka fram på dessa skönheter! Läckert!

  SvaraRadera
 3. Jaa, man kan bli på gott humör för mindre :)

  SvaraRadera
 4. jennie@euromail.se23 december 2009 14:07

  vad heter den underbara skålen på fot? hittar den inte på sernholts hemsida och har tyvärr inte möjlighet att ta mig till Finland för att köpa den.

  SvaraRadera
 5. Hej på dej!

  Skålen på fot heter, helt enkelt, "Glassbowl on foot". Egentligen tillhör skålen "våren -09 kollektionen", därför saknas den på Serholts hemsida!
  I dagarna har dock en ny Serholt katalog utkommit - på sidan 32 (katalogen borde dyka upp på hemsidan inom kort) finns den aktuella skålen, om än i grått glas...
  Hoppas att det fixar sig! Lycka till med sökandet!

  PS. Serholt lär ska ha fyra olika outlet-butiker runtom i Sverige, kanske du kan fynda den "gamla" skålen där!? På hemsidan finns adresser :)

  SvaraRadera