08 december 2009

30 år


Bild lånad från flickr.com

Inkommande lördag (12.12) håller vi 30-årskalas på Petterssons Trädgård. Varmt välkommen med på fest! Festligheterna hålls mellan kl. 9 och 15 i Petterssons-butiken. Dagen till ära säljs alla julstjärnor till rabatterat pris, -30%. Därutöver kommer några presentkort att lottas ut bland alla besökare. Förstås bjuds det också på något ätbart och drickbart (glögg och lite annat smått...) liksom inspiration. Ett juligt inspirationsrum kommer att uppdukas i "kundmottagningen" (ett rum i affären). Någon typ av tillbakablick på företagets 30-åriga historia kommer även att vankas.

Hoppas att vi ses!

7 kommentarer:

 1. Kul med fest! visst ska vi komma å kolla läget:)

  SvaraRadera
 2. Grattis till 30-åringen! Alltid lika roligt att hälsa på hos er, ni är så vänliga och glada allihop!

  Och tack för att du tipsade om att ni hade serholtkrubban!
  Är så glad över den fina krubban, och lilldamen har bestyr, plockar, ställer och sjunger om lilla jesusbarnet :)

  Julstämning till er!

  SvaraRadera
 3. Hej och hallå! Åh, vad trevligt med positiva människor! Tack för responsen! Vad kul att Klipposfia med följe kommer på besök och vad bra att krubban uppskattas av både lilldamen och hennes mamma. Det är ingen dålig kombination om båda gillar den :)

  Massvis med julstämning tillbaka!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS från mej som är lika gammal :) 1979 - bra årgång!! Kommer garanterat på glögg (får kanske t.o.m. hjälpa till?!) och pepparkakor!

  SvaraRadera
 5. Så roligt med festligheter, hade nog kommit in och tittat om jag varit i trakterna men det är jag ju inte. Hoppas det varit en bra dag! :)

  SvaraRadera
 6. Ja, och så glömde jag säga - fin logo!

  SvaraRadera
 7. Nå hej Linda! Det verkar ju onekligen vara en bra årgång! Tack för hjälpen - du såg ju åtminstone till att se glad ut och att äta upp chokladen :)

  Å hej Hanna! Det var absolut en riktigt trevlig dag, synd att du inte kunde komma! Å andra sidan brukar det vara mycket trevligt också i Åbo runt juletid. Njut av tiden i staden!

  Ps. Vi gillar också logon!

  SvaraRadera