28 februari 2012
Hej på er!
Vem skulle kunna tro att våren är på gång då vädret sett ut som det gjort här hos oss i dag, snön har åter vräkt ner. Jag var ut och fotograferade en del av våra jordsäckar som inte ännu lagts i krukor. Det var ett rejält snötak på dem där de stod i snödrivan!

Men från det ena till det andra, i morgon är det skottdag och då får kvinnorna fria, kom nu ihåg det alla som går och väntar! Dessutom är det ju en hel del som får fira födelsedag på sin riktiga

födelsedag, det förekommer ju bara vart fjärde år, så ett riktigt stort GRATTIS! till er.

I växthusen är det något nytt som händer varje dag nu. För varje dag sår vi mera frön och i morgon igen kommer det mera sticklingar, Pelargon, Begonia, Stjärnöga, Bägarranka, olika Ampelsticklingar .... osv, så här finns nog att göra för tummetott och slickepott och långeman och gullebrand och lille speleman, men det är ju kärt besvär när man sen får följa med utvecklingen och se när alla blommor eftehand börjar blomma (visserligen krävs ju en och annan vattenskvätt och pysslande innan vi är så långt,men...).

I dag kom det också in en hel del salufärdiga krukväxter, både blommande och gröna, mera

vanliga och ovanligare. Vi har också en jätteskojig Kaktus som lyser i mörker! den borde ni se.

När Sune fick se den, sa han att det här är väl en ny sorts ficklampa. Tänk dig själv att gå med en Kaktus i fickan, fniss!


Dagens bilder får bli bevis på snöläget och ett blomsterhjärta till alla modiga damer som tänkt fria och till födelsedagsbarnen den 29.2!
Ha´det bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar