17 februari 2012

En Pensébild får inleda nya "bloggåret"Hej igen!Nu har det gått ungefär ett halvt år sen sist, så nu skall jag försöka börja uppdatera "händelsekalendern" igen. Vad som är annorlunda nu , är att det är förra bloggerskans mor, som försöker ta sig in i bloggandets värld. Ni får alltså ta detta som ett test och så får vi se vart det bär.

I växthusen håller det på att bli vår, första fröna är sådda och första Pelargon- och Begoniasticklingarna har anlänt. Nog känns det ju för härligt att ljuset håller på att återvända och kölden (åtminstone för tillfället) har släppt sitt grepp!
I butiken har det kommit in massor med nya härliga grejer, bla från galleri Ann, Västergården, Nyblom och Kollén, IB Laursen, Exellento, Lyhtytalo osv. Jag ska efterhand försöka visa mer av sortimentet så småningom, för åtminstone för mig är det verkligen "nytändning" med alla fina grejer och blommorna som spirar.

4 kommentarer:

 1. Halleluja moment!välkommen in i virituella världen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det! Det gläder att någon är intresserad och att man inte ännu är så ringrostig att man inte kan lära sig något...

   Radera
 2. Jamen hej på er!!!Visst ska du blogga,det gör ju även jag nu!:)Dessutom har jag "slängt in"lite ahaa upplevelse om att ni finns på min blogg.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det Petra, och god fortsättning med praktiken!

   Radera