24 februari 2012

FredagsmysHej på er!

I dag är det sista skoldagen (och arbetsdagen) innan sportlovet, för en stor del, i denhär delen av landet. För alla som stannar hemma finns det snö att leka och skida i, så det både räcker till och blir över. Nu när det blivit ljusare märker man hur trött man blir av mörkret, så passa på att ta till vara alla ljusa timmar och njut av vår friska och rena luft. Sen till kvällen tycker åtminstone jag att det är skönt att tända en brasa i spisen, läsa en bra bok och kanske njuta av något gott. En kopp varm choklad som fredagsgott, då kan man njuta av både doft och smak, härligt!

Nu är det ju så, att alla har ju inte sportlov, men nog kan vi ändå ta till vara de lediga timmarna och slappna av en stund, för det gör ju så gott åt både kropp och själ. Hur vi sen slappnar av från vardagen vet vi väl alla bäst själv, hoppas jag!

Även hit har ju nyheten om att en prinsessa fötts i Sverige nått, så vi sällar oss till skaran och säger GRATTIS! För oss andra som inte fött riktiga prinsessor och prinsar, så har det nog i alla fall känts som våra prinsessor och prinsar när vi fått ta emot gåvan av ett nyfött barn!

Med tanke på den nyfödda prinsessan och den stundande helgen så änder vi i dag en bukett med rosa blommor och en kopp med choklad i form av dagens bilder.

Buketten plockade jag ihop i dag, "chokladstickorna" (som skall smälta i het mjölk och drickas) från Toinen keksi och koppen från Västergården finns att köpas hos oss, myshöjare tycker jag!

Önskar er alla en fin fredagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar