06 april 2010

RapportFastän det har varit lite tyst på bloggen den senaste veckan så lever vi nog, både blommor och personal. Faktum är att båda delarna växer.
Gällande personalen så har Petterssons utökats med David (som redan hunnit jobba flera veckor) och med Henrik (som tillträdde förra veckan, när studentskrivningarna var över). När det gäller blommorna så skolas sommarblommor om för fullt (från såfack till kruka...) och placeras vartefter ut i växthusen. På bild syns tagetes i behov av omskolning och det växande viol-/penséhavet.
Ja, och slutligen ett litet tillkännagivande: För tillfället finns det Petterssons-odlad dill, basilika, rucola och lite allt möjligt till försäljning i affären. Om livet saknar krydda - vik in till Petterssonsvägen ;).---------------------------

2 kommentarer:

  1. Ja här har verkligen hänt massor sen jag kikade in sist. Härligt! O borden som Petter gjorde är verkligen fina! Hoppas ni fick en fin resa. Ha d gott!

    SvaraRadera
  2. Tack! Vi tycker också att borden/taken blev trevliga. Detsamma tyckte Janne och Stina om sin resa - trevlig och härlig! Ha det gott du (ni) med!

    SvaraRadera