11 november 2009

Sommarminnen...November är i full gång och vad passar då bättre än ta fram lite sommarminnen!? En av de roligare sakerna som händer hos Petterssons sommartid (och förstås också ibland däremellan) är bindande av brudbuketter. Det finns en hel uppsjö av både snittblommor och brudar. Att försöka få båda bitarna kombinerade till en lyckad helhet är verkligt skoj!
Om man går i bröllopstankar och känner sig osäker på vilken typ av bukett man vill ha så är råden: Fundera över vilken stil du gillar och vilken typ av bröllop som kommer att hållas (romantiskt, stilrent, naturligt, lite halvgalet, elegant...). Diskutera sedan fram en lösning gällande buketten tillsammans med en florist, i vårt fall med Stina. En florist har, för det mesta, gjort en hel del buketter och hon/han har nog alltid idéer och förslag på vad som passar bruden i fråga bäst, både färg-, form- och stilmässigt. En florist har också koll på vilka blommor som finns att få tag på (beroende på säsong). Var öppen för förslag!
Om man inte går i bröllopstankar (om det är "överstökat" eller förlagt åt framtiden) så finns det ju ändå inget som hindrar en från att titta på och fascineras av olika modeller och kombinationer av blommor. Rådet för denna grupp lyder: titta och njut :)

4 kommentarer:

 1. nämen va skoj att ni har en blogg... H: Johanna Pettersson

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna å tack för hälsningen! Vi tycker också att det är lite skoj med en blogg :)

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga brudbuketter, speciellt de vita. Är det Stina som har gjort dem?
  hälsn Annika/Calluna

  SvaraRadera
 4. Hej Annika! Trevligt att du hittat hit! Ja, vita buketter är alltid så "rena" och fina och ja, det är Stina som har fixat dem. Hoppas lillajulförsäljningen går bra i Nykaabi!

  SvaraRadera