01 november 2009

Det tar sig...Goda nyheter, det tar sig inne i växthusen! Det är konstigt men varje år förvånas man över hur snabbt tiden går. Tänka sig, efter knappt en månad skall julstjärnorna vartefter slussas ut.

Att tiden börjar dra ihop sig märks i allra högsta grad på färgskiftningarna inne i husen. En efter en börjar stjärnorna sakteliga rodna, ja, förutom de som inte skall rodna förstås. Bäst representerade hos oss är olika nyanser av röda stjärnor, men även vita och rosa nyanser finns i rikliga mängder.

I år finns också en hel del "splitternya" julstjärnor i sortimentet, det skall bli mycket spännande att se hur de ser ut sen i verkligheten. Det är nämligen ännu lite för tidigt att uttala sig angående ämnet. Vi väntar tålmodigt på att "Allegra", "Prestige early read", "Cristallo" och allt möjligt annat skall visa sina rätta jag!

Ja, om någon funderar... På bilden höst uppe till höger syns resultatet av vår tillfälliga utrymmesbrist. En del av julstjärnorna rymdes inte på odlingsborden, därför fick de flytta upp en våning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar