15 oktober 2009

cactus och crocsMan må ha vilken åsikt som helst gällande det estetiska i cactusar och crocs-skor. Men, att båda bitarna piggar upp en vanlig tråk-torsdag håller väl de flesta med om!?

Trots att crocs-skorna är snudd på fula vill vi på Petterssons ge dagens eloge till dem. Om inte "gummipaddorna" till skor skulle finnas så skulle vardagen antagligen bli avsevärt mycket mer opraktisk för oss. Crocsen tål både vatten och smuts och är mycket bekväma för fötter som tillbringar dagarna långa på cementgolv (både golven i växthusen och i affären är gjorda av cement; praktiskt - ja, bekvämt - nej).

En eloge bör väl också, för rättvisans skull, ges åt cactusarna. De till affären, för hösten nyinkomna, stickiga cactusarna sprider sannerligen glädje runt sig. Hmm... En cactus, eller två till barnrummet vore kanske en idé? Färgglada, lättskötta, stickiga och roliga - en perfekt växt för alla med barnasinnet i behåll. Det enda kravet som cactusarna egentligen ställer är att skötaren bör kunna hålla fingrarna sådär lagom mycket i styr! Vilken fantastisk växt!2 kommentarer:

  1. Sprakande och uppiggande färger :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni startat en blogg!

    Crocsen ja, enda acceptabla användningsområde för dessa "gummipaddor" är ju faktiskt trädgårdssammanhang. Så ni är safe ;)

    //Hanna (inhoppar-Linas syster)

    SvaraRadera