24 mars 2010

När katten är borta...... dansar råttorna på bordet... Detsamma gäller när Janne och Stina är borta, då tar sig deras arvingar friheter. Under tiden Janne och Stina har semestrat så har "marknadsstånd" sett dagens ljus i Petterssons-affären. Tanken är att dessa skall höja mysfaktorn i affären samt skydda grejer från damm och ljus. I och med att vår affär finns inrymd i ett växthus så finns både damm och ljus i överflöd. Förhoppningsvis skall de nya underverken råda lite bot på problemet "dammiga och solblekta prylar". För att fira att projektet är över så bjuder vi på bilder ur alla vinklar och hörn :).

Ps. Dagens ´tack för insatsen` går till Petter...---------------------------

6 kommentarer:

 1. Va mysigt det ser ut!!! Nu e det nog så att jag måste komma och besöka er nåt tag. Ser så härligt ut :) Jag besöker ofta er blogg och blir lika ofta glad och inspirerad! Tack! Hälsn Michaela (fd Lidman) i Kuni :)

  SvaraRadera
 2. Hej Michaela! Tack för de positiva uttalandena och vad trevligt med påhälsning från Kuni! Du är så välkommen till "moderbyn" och till oss :)!

  SvaraRadera
 3. det här är något jag måste se med egna ögon nästa gång jag kommer norrut!
  h. ingela

  SvaraRadera
 4. Nämen vad trevligt! Välkommen, välkommen! (Vi finns riktigt mittemellan Ytteresse och Överesse, på Petterssonsvägen 33).

  SvaraRadera
 5. ... I alla fall så länge man inte tittar för noga på sömmar å sånt :) Tack!

  SvaraRadera