12 april 2012

Vårkänslor och sommarminnen

Goderafton i stugorna! Här på våra breddgrader känns det som att temperaturen sakteliga börjar smyga iväg uppåt. Känslan är rätt så angenäm. De två senaste dygnen har ju snötäcket krympt ganska rejält och för min del åtminstone skulle all snö få smälta så det bara "ryker om". Eftersom vi ju flyttade in i vårt nya hus senaste höst så är det kvistar, rötter och kletig jord som kommer fram när snön försvinner, men då finns det ju möjlighet att ta fram spadar och krattor och ta itu med anläggningen bara det torkar upp och jorden reder sig. Ska bli riktigt skoj att börja forma en inte alltför enkel tomt till något vi skall leva sommarliv i.
Dagens bilder blir från förra sommaren, den första en brudbukett som jag gjorde till ett väldigt rart och fint brudpar ( visserligen är ju brudparen både rara och fina annars också:) den andra bilden är från familjens avskedsfest för våran Ida-Sofi som åkte iväg till Frankrike för att "au-paira". Festen hölls hos äldsta storasyster Linda och hennes familj i deras "lider". Vilken mysig festlokal må jag då säga.
Nu när våran blivande svärson åkt "over there" för att jobba en tid kommer känslan så kraftigt tillbaka, så kolossalt mycket man saknar dem som hör till familjen när de inte finns på "normalt besöksavstånd".

David, we miss you, redan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar