25 mars 2011

Maison belleMed tanke på eventuell fredagsstädning så ägnas dagens inlägg åt en presentation av en ny produkt. Eller ny och ny, den har nog funnits i Finland i några år redan, men ny för oss på Petterssons - Maison belle.

Maison belle eller "Vackert hem" är, som ni säkert listat ut, städ- och tvättmedel. Det fina med produkterna är att de, förutom att de ser trevliga ut, är miljövänliga och barnsäkra. Alla produkter, oberoende av om det handlar om fönstertvätt, tvättmedel eller wc-rengöringsmedel, är fosfat-, ammoniak- och blekmedelsfria. Det handlar alltså om grejer som är snälla mot både människa och miljö, något som Cif och Fairy inte kan erbjuda... Hos Petterssons har vi bullat upp med lite olika varianter av Maison belle. Välkommen in att dofta, läsa och begrunda!

Ps. Dessutom är produkterna prisvärda och rengör mycket bra! Petterssons testpanel gav produkterna fem disktrasor av fem möjliga!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Har just börjat att använda Maison Belle, gillar städmedel som är vänliga mot miljön och människan. Utan hemska tillsatser.
    Hur blir man åteförsäljare?
    Mvh. Isabella Olli

    SvaraRadera