15 november 2010

Livets prövningar uppblandat med trevliga utmaningar

I samband med att bockar till det nya försäljningsväxthuset restes gick en personlighet i graven. Ingen mindre än Petterssons 25-åriga trotjänare till traktor blev lätt överansträngd och gav upp livslågan. Resultatet av att den gamla traktorn dog blev köp av en ny traktor (förstås fanns också ingredienser som gråt och vemod med i bilden). På fotot ser ni resultatet av affären. Inget går riktigt upp mot den gamla Mc Cormic International men det bör nog ändå erkännas att den nya Volvon är ganska charmig. Vid köpet var den till och med färdigt pyntad med blommor. Ett säkert tecken på att den borde höra hemma hos Petterssons.

På kundväxthusfronten kan det berättas att skalet är så gott som klart och att plasten hann på innan snön kom! Nu får projektet vila för att återupptas sen i vår.

Annat på gång är att Jannes partiblomster-resor återupptas i veckan och att Petterssons för första gången någonsin skall delta med en monter under köpmannamässan i Jakobstad (tellushallen) inkommande helg. Spännande och trevligt värre! Janne och Stina står stationerade i monter D 106 under lördag och söndag (kl. 10-17)! Gå gärna förbi och hälsa på dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar