04 oktober 2010

Bloggen 1 år + TÄVLINGTänk så tiden kan gå, P:ssons-bloggen blev ett helt år häromdagen! Vi firade med morotstårta (alla orsaker till att få äta kaka bör tas tillvara :) och med en tillbakablick på året som gått.

Förstås så vill vi även fira med er kära läsare! Detta genom en utvärderings-tävling med två vinster i potten (eventuella vinnare i Esse med omnejd får gärna själva hämta ut vinst, övriga vinnare får paket hemskickat per post). Ni har chans att vinna en Serholt-diskhandduk+en GalleriAnn-disktrasa ELLER en amaryllislök (valfri färg - plantera den i vanlig jord+lite sand, ställ den i ett fönster, vattna typ inte alls och njut av den i julhelgen... Om man absolut hundra gånger hellre vill ha en påse vanliga tulpanlökar så går det nog att ordna, vi är flexibla med lök-vinsten :). Slumpen avgör gällande vinst...

För att vinna bör ni fundera över: Hur förbättra innehållet på Petterssons-bloggen? Vad vill ni läsa om? Tanken är att bloggen ska fungera som en dagbok för oss själva men också som underhållning och inspiration för er och ja, lite som informationskanal däremellan! Genom att ge en kommentar om innehåll och eventuella önskemål (det går bra att kommentera utan blogg - skriv under med ditt namn/signatur!) så deltar ni i tävlingen. Tyck till, tyck till och lycka till!

Ps. Lotteri anordnas på fredag (8.10)...

18 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag tycker mycket om att läsa er blogg. Det är intressant att följa med vad som händer i växthusen och i butiken. Det skulle också vara roligt att få tips om olika krukväxter och hur man sköter om dessa för att de skall må bra.

  Tack!
  Jenny med inte så gröna fingrar!!!!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker bloggen redan fungerar på ett bra sätt! Tips blandat med utbudet av produkter samt den vardagliga lunken:) Liksom föregående så uppskattar vi på klippo inslagen om skötsel av även lättskötta vanliga växter....eftersom det ter sig svårt även för den besläktade ibland att få saker och ting att överleva:) Tack för att ni finns!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag följer också med bloggen, och tycker att den är både intressant och inspirerande.
  Mest tycker jag om inläggen med nya saker som kommit in till butiken.
  Då kan man, om man inte har råd för tillfället, åtm. drömma om vad man ska köpa när man blir rik... :)
  Varma hälsningar: Sara A.

  SvaraRadera
 4. Hejsan och Grattis!
  Jag tycker bloggen är väldigt intressant, hur många av oss vet egentligen vad som sker med julstjärnor och sommarblommor, och allt arbete bakom.
  Och alla vackra saker ni tar in. Vackra bilder varvade med lättlästa texter. :)
  Så om jag vill ha nåt mer att läsa om? Jag har ju inga gröna fingrar så tipset om amaryllislöken gör nog att jag tror jag ska satsa på en lök och försöka få en fin blomma att njuta av till jul. :)
  Ha det så bra! H. "mamm"

  SvaraRadera
 5. Grattis på ettårsdagen! Tack för en fin blogg! har följt den nu i snart ett år, och längre lär det nog bli ;) Skulle gärna se lite mera blomstertips, både skötselråd och inspirerande bilder. En och anna blomsteruppsättning är alltid vackert att se på :D Men för övrigt är det roligt att följa med bakom kulisserna vid er trädgård :)

  SvaraRadera
 6. Grattis på 1-års dagen!
  Här är en som också följer med er blogg och njuter av alla fina bilder på nyheter som gör att man vet att det är dags att göra en runda till Petterssons.
  Tycker redan om den där "gott och blandat" känslan som får när man kikar in hos er och väntar med spänning på nya inlägg.

  Annika L. fd. Essebo

  SvaraRadera
 7. Tack för er trevliga blogg! Följer alltid med vad som händer hos er. Och visst vore det trevligt med lite skötselråd för våra blommor.
  Fortsätter att hålla koll på er i fortsättnignen.
  Pia Essebo!

  SvaraRadera
 8. Tack för en riktigt rogivande blogg och grattis till 1 år som bloggare. Jag följer med er hela tiden det dyker upp ett nytt inlägg. Men det som jag saknar mest är nog mera bilder av alla dessa fina inrednings prylar som ni har,plus beskrivning på skötsel av olika blommor. Varje gång ja kommer in till er så får man en sån lugn i sej,doftar så gott av alla dessa blommor. Fortsätter att kika in här. Ha en trevlig höst!
  Hälsningar Sandra Essebo!

  SvaraRadera
 9. Tack för en trevlig blogg! Alltid lika roligt när bloggen uppdateras. Speciellt roligt är det när ni lägger in bilder på era inrednings prylar.
  Mera sådant! Trevlig höst!
  Hälsningar Micaela

  SvaraRadera
 10. Grattis på 1 årsdagen! En bra blogg ska väl inte behöva göra några stora ändringar? Jag tycker om att se på fina inredningsprylar som kommit in,mycket hellre än blommor som ger mej ångest(vet att jag har livet av dem förr eller senare,rätt ofta förr...).Lång mening? Vadå?
  H Anette

  SvaraRadera
 11. Grattis till ett år av bloggande! Jag har en önskan, som jag dock inte vet om ni kan uppfylla i praktiken: Finns det möjlighet att samla alla skötseltips och tips på snittning m.m. i typ kategorier i högra balken? Så att man snabbt hittar dem menar jag. Köpte rosor i fredags och då skulle det ha gått smidigt att genast gå in på rätt inlägg :)

  Annars har jag inget revolutionerande att komma med, gillar också bloggen som den är med en trevlig blandning av trädgårdsvardag, blomtips och otroligt snygga prylar. Speciellt bilderna är härliga! För mig som inte har gröna fingrar får det gärna vara extra mycket skötselråd :)

  /Jessica

  SvaraRadera
 12. Trevlig blogg! Skulle vara trevligt med mera tips angående olika arrangemang, t.ex. höstarrangemang att lägga på trappan...

  /Åsa L

  SvaraRadera
 13. Grattis får jag också säga :)
  Jag tycker er blogg é mycket bra.. ifall man tycker att bloggen ser för enformig ut, går det kanske att ibland byta färgen i bakgrunden :)
  Hälsa alla!

  //Mikaela (Hortonomen)

  SvaraRadera
 14. Hej och grattis!

  Det är jättekul att följa er blogg. En blogg nära oss, sku man kunna kalla er eftersom ni finns tillräckligt nära för ett besök, både i praktiken och virtuellt. Jag tycker om utformningen som den är; intressanta reportage om vad som händer i växthusen just nu varvat med "godis" som kan köpas hos er. Fint att ni delar blomtips med er. Ovärdelig hjälp för oss vanliga icke-hortonomer :)

  I framtiden önskar jag att ni orkar fortsätta med bloggandet. Vi är många som gillar er!

  En fortsatt trevlig höst,

  önskar Lena i Jakobstad

  SvaraRadera
 15. Grattis till ett år av bloggande! Jag skulle gärna se mer av tips om hur man sköter de vanligaste växterna. Era varubilder utav inrednings-/present artiklar har också varit en fröjd för ögat :) /Marre

  SvaraRadera
 16. grattis på 1 årsdagen! nyheter e alltid häftigt, men det har ni ju ofta redan. men hur man borde sköta sina växter vore en bra idé, tänkt om man bara behöver vet vad växten heter, så tittar man in på den här sidan.. och vips så har man alla instruktioner här... enkelt va? ;-)
  H// Johanna
  (tack för eran goa kommentar på min sida, ni e så välkomna så)

  SvaraRadera
 17. Grattis till ett år av bloggande! Jag tycker att ni har en trevlig och innehållsrik blogg, men skulle vara trevligt med tips angående olika arrangemang ex. i kruka, kransar med naturmaterial eller blandat. Gärna till olika årstider.
  Hoppas ni fortsätter med bloggande!
  Önskar er en trevlig höst!
  Häls. Heidi i Esse

  SvaraRadera
 18. Grattis till 1 år! Tack för en trevlig och inspirerande blogg! Fortsätt gärna i samma stil med trevliga och inspirerande bilder. Alltid intressant att se vad nytt som ni har fått in och vad som är på gång i växthusen.
  Hälsn från Åsa, som gärna kommer in när jag är i krokarna.

  SvaraRadera