23 februari 2011

Kreativ Insikt




Det har i och för sig redan nämnts att det har kommit in nya Kreativ Insikt-grejer till Petterssons-affären men jag anser mej inte ha gett faktumet tillräcklig rättvisa. Här kommer därför en utförligare rapport.

Trevligt nog så kan vi på Kreativ Insikt-fronten för tillfället erbjuda diverse varianter av väggord/-dekor och dessutom en del smycken. Kedjor av olika slag och längder, nya berlocker och halssmycken finns framlagda i affären. Det bästa med smyckena anser jag vara att de passar de flesta smaker och åldrar. Jag vill rentav påstå att smyckena är ypperliga presenter åt såväl den 62-åriga svärmodern som åt den 11-åriga guddottern, ja, och åt alla tänkbara åldrar däremellan, under och över. Inte illa, va?!

17 februari 2011

Hopp



Glädjande nyheter, det finns hopp om en vår! I alla fall om man väljer att se tecknen i de Petterssonska växthusen. Penséerna och violerna skjuter sakta men säkert upp sina hjärtblad ur myllan. På bilden är det lämpligt nog Pensén "Orange Jump Up" som har hoppat upp.

Dagarna i växthusen fylls för tillfället av sådd och av förberedelse inför sommarblomssticklingarnas ankomst. Sticklingar lär dyka upp i flera etapper och repriser framöver. De färdigt krukade (alltså, myllfyllda) krukorna står till och med redo och väntar på innehåll. Bra jobbat Sune och Janne :)!

13 februari 2011

Vändagen!




Om man känner sig på humör för att fira vändag/alla hjärtans dag och överraska någon kär med blomma eller present så rekommenderar jag er att komma in via Petterssons-affären och kolla läget. Trevliga blommor finns liksom olika presentalternativ. I veckan har bland annat nya smycken från Kreativ insikt, visa disktrasor samt härliga tvålar och linnehanddukar kommit in! Härligt, tycker vi! Trevlig vändag till er!